TuinTalenten.nl is een website waarop hoveniers, tuinontwerpers en andere groenprofessionals hun bedrijf kunnen aanmelden, zodat ze beter vindbaar zijn. Alle bedrijven worden vermeld met de benodigde contactgegevens en beknopte informatie, zodat iedereen met tuinplannen een hovenier of tuinontwerper vindt die bij hen past. Daarbij zoek je eenvoudig op jouw regio.

Bekijk de verschillende mogelijkheden en tarieven

Meld jouw groenbedrijf aan voor een gratis vermelding

Of neem contact met ons op voor vragen en opmerkingen

Alle aanmeldingen worden door ons beoordeeld en dienen te worden goedgekeurd, alvorens deze worden geplaatst op onze website. Zo houden we de kwaliteit hoog en vermelden we alleen betrouwbare groenbedrijven. Dit kunnen grote hoveniersbedrijven zijn, maar ook eenmanszaken. Uitgangspunt hierbij is de betrouwbaarheid. Wij checken de bedrijven op bedrijfsgegevens, klachten en reviews.

Eenmaal een groenprofessional gevonden, loopt het contact rechtstreeks, zonder tussenkomst van ons. Er is dus ook geen sprake van een provisie. Het gaat ons er om snel en eenvoudig een goede hovenier of tuinontwerper te vinden, om binnenkort jouw droomtuin realiteit te maken!

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.