Als je tweedehands spullen wilt kopen of verkopen, dan kom je al snel terecht op Marktplaats, Speurders, of Ebay. Je vindt er echt alles wat je maar kunt bedeken om te kopen of verkopen. Maar zeker niet alle categorie├źn zijn even goed gevuld. Daarbij is het format niet altijd evengoed toe te passen op bepaalde categorie├źn. Zo ook met tuinplanten…

Om toch een plek te bieden voor alle tuinliefhebbers om (tweedehands) planten te kopen of te verkopen is er nu ook Marktplanten.nl. Hier kan je een gratis advertentie plaatsen, zodat je jouw oude planten gratis kan aanbieden of kan verkopen. Misschien heb je planten over na een verhuizing of tuinrenovatie, of heb je zelf planten gekweekt, die je graag kwijt zou willen. Met een advertentie op Marktplanten.nl raak jij je planten snel kwijt en maak je andere tuinliefhebbers blij.

De advertentie website is verdeeld in een deel voor gratis planten, goedkope tuinplanten en de meer exclusieve planten of grote maten. Ook wordt er onderscheid gemaakt tussen zaden en stekken (ideaal om via de post te versturen) en tuinplanten, struiken en bomen. Je kunt er terecht voor vaste planten, siergrassen, struiken, bomen, meerstammige bomen, bloembollen, vijverplanten…

Neem ook een kijkje op Marktplanten.nl en kijk welke planten aangeboden worden in jouw buurt (of plaats gelijk een gratis advertentie en verkoop zelf planten).

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.