Vanaf dit seizoen is er een nieuwe tuinwebsite: Tuinmaand.nl

Tuinmaand is een online Tuinmagazine dat de jaarlijkse Tuinkalender als uitgangspunt gebruikt. Zo weet je iedere maand wat je kan doen in de tuin en vooral ook hoe je dat dan kan doen. Want alle tuintaken en tuinklussen worden helder en duidelijk uitgelegd, zodat je meteen thuis aan de slag kan in de tuin!

Natuurlijk kan je er ook terecht voor al je Tuinvragen, of gewoon om lekker tuinen van andere te bekijken. Er zijn gnoeg Tuinidee├źn te zien en volop Tuininspiratie.

Tuinmaand.nl is er voor zowel de beginnende tuinier, als voor meer gevorderden. De website staat vol met basisgidsen om te leren tuinieren. Denk aan hoe je een boom, struik of haag plant, snoei instructies en snoeigidsen, maar Tuinmaand gaat ook in op de onderwerpen Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinrenovatie en Tuinonderhoud.

Ook zijn er vaste rubriek met nieuwe tuinboeken, tuinmagazines, tuinblogs, podcasts over de tuin en tuinieren en tuinvideo’s.

Kijk ook op Tuinmaand.nl – Tips over Tuinieren

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.